گردآوری شده توسط فروشگاه اینترنتی استورچی

خواص ادویه :

ادویه به قسمت معطر گیاه میگویند ، این قسمت می تواند تنه ی درخت باشد مثل دارچین یا میوه ی آن مانند فلفل سیاه و یا دانه جوز هندی. موارد استفاده از ادویه بیشتر برای معطر و خوش طعم کردن غذا است ، برخی نیز به غذا رنگی تازه می بخشند. از این فواید ادویه که بگذریم ، این مواد خواص درمانی بسیاری دارند که در این مطلب به بررسی می کنیم.

ادویه‌ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار مناسبی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه می‌کنند، حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که عوامل تخریب کننده سلول‌ها یعنی رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند. ادویه‌های زیر توسط انجمن ملی سرطان به عنوان مواد ضد سرطان معرفی شده‌اند: پونه، آویشن، رزماری یا اکلیل کوهی، رازیانه، زردچوبه، زیره‌سیاه، بادیون، گشنیز، زیره سبز و ترخون. با اندازه‌گیری میزان آنتی‌اکسیدان‌ها مشخص شده که مواد آنتی‌اکسیدانی موجود درپونه، از ویتامین E که آنتی‌اکسیدانی قوی است، برای سلامتی بدن مفیدترمی‌باشد. بعضی از انواع مشابه این ادویه‌ها مثل زیره سبز، رازیانه، ترخون و زیره سیاه حاوی موادی به‌نام (ترین) هستند که مانع از رشد تومورها شده و مقدار کلسترول خون را کاهش می‌دهند به ویژه ترخون که خاصیت ضد سرطانی مناسبی دارد.

جهت مطالعه ی ادامه ی مقاله کلیک کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سئو کلاه سفید حجت الاسلام احسان محمدی فروش و پشتيباني تعمير دستگاهي پزشكي پرورش افکار وبلاگ فروشگاه 13 هنرانه John ابزارهاي مورد استفاده در وردپرس هاروارد سرت هپی مگ